NEW!Incredible offer for our exclusive subscribers! Read More
Lifestyle

De 3 belangrijkste tips waardoor jij nooit meer je sleutels kwijt raakt

2 Minuten lezen
geordend bureau

Wij begrijpen dat het erg frustrerend kan zijn als je vaak je sleutels kwijtraakt. Zodra je je sleutels niet kunt vinden zul je deze moeten gaan zoeken en dit kost je tijd die je ook voor andere dingen zou kunnen gebruiken. Totaal niet handig dus. Voorkom daarom dat je je sleutelbos nog eens kwijt raakt en maakt gebruik van onderstaande tips waardoor je nooit meer je sleutels verliest. Vooral handig wanneer je op het punt staat een verhuizer in te huren met behulp van een verhuislift.

Maak gebruik van een grote sleutelhanger

De eerste tip die je gaat helpen je sleutels minder snel kwijt te raken is dat je je sleutelbos meer volume moet geven. Kleine dingen raak je nou eenmaal gemakkelijker kwijt dan grote dingen. Doordat een grote sleutelbos ook wat zwaarder is zul je het meteen horen wanneer je je sleutels per ongeluk laat vallen. Ook zul je een grote sleutelbos eerder terug kunnen vinden wanneer je deze laat rondslingeren en vergeet waar je ze hebt neergelegd. Leuke, vrolijke, gekke en unieke sleutelhangers koop je voor een lage prijs bij een souvenirwinkel of bij een goedkope alleswinkel. Koop een paar verschillende hangers zodat je bos een vrolijke boel wordt die zo erg opvalt dat je hem nooit meer zal kwijtraken. 

Leg je sleutels altijd op dezelfde plek

Het lijkt misschien een erg slim idee om je sleutels s nachts in de voordeur te laten zitten zodat je s ochtends zonder enige vertraging naar je werk kunt. Echter zul je niet de eerste zijn die vervolgens de voordeur dicht trekt en beseft dat de sleutels nog in het slot zitten. Hierdoor kun je vanaf dat moment niet meer je huis in waardoor je uiteindelijk alleen maar meer tijd verliest dan dat je dacht te kunnen besparen. Het is daarom verstandiger om je sleutels altijd op een vaste plek neer te leggen waar je gemakkelijk bij kunt maar die wel uit het zicht is. 

Een goed idee zou zijn om je sleutels op een tafeltje in een klein doosje te leggen of om een sleutelkast op te hangen waar je de sleutels achter een klein deurtje kunt ophangen. Beide opties zijn niet te zien vanaf buiten waardoor ze niet vanuit de brievenbus of een raampje in de voordeur gestolen kunnen worden. Leer het jezelf aan om bij thuiskomst direct je sleutels op deze vaste plek neer te leggen zodat je de eerstvolgende keer dat je in haast moet vertrekken zonder na te hoeven denken je sleutels kunt pakken. 

Kies voor een technologische oplossing

Vind je het nou echt heel moeilijk om je sleutels bij te houden en helpen bovenstaande tips niet? Maak je ook dan niet al teveel zorgen. We leven gelukkig in een tijd waarin we voor bijna alle problemen wel een technologische oplossing kunnen verzinnen. Zo ook voor het kwijtraken van jouw sleutelbos! Kies er bijvoorbeeld voor om een sleutelhanger te kopen met een GPS tracker waardoor je altijd terug kunt vinden waar je je sleutelbos hebt neergelegd. Ook kun je er voor kiezen om een sleutelhanger te kopen die je door middel van een app op je telefoon geluid kunt laten maken. Dit is vooral handig voor mensen die hun sleutels vaak binnenshuis verliezen. Zorg er hierbij dan wel voor dat je je mobiel in ieder geval altijd bij je hebt en niet kwijtraakt!

Wij hopen dat we je met deze tips kunnen helpen om nooit meer je sleutels kwijt te raken! De kostbare tijd die je hiermee bespaart kun je dan gebruiken voor andere leuke of belangrijke dingen. Voor meer tips of voor eye catchy sleutelhangers kun je altijd contact met ons opnemen!

Gerelateerde berichten
Lifestyle

De voordelen van natuurlijk licht ontdekken: Waarom wakker worden met de zon het beste is

5 Minuten lezen
Heeft u ooit gemerkt hoe energiek u zich voelt na een middag in de zon te hebben doorgebracht? Wakker worden met natuurlijk…
Lifestyle

Wat bepaalt de snelheid van de verbinding van het internet?

2 Minuten lezen
Endpoint security zorgt voor de bescherming van jouw gegevens. Maar wie zorgt er voor de snelheid van jouw internet? Wat zorgt er…
Power your team with InHype
[mc4wp_form id="17"]

Add some text to explain benefits of subscripton on your services.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *