NEW!Incredible offer for our exclusive subscribers! Read More
Beveiliging

Huisbeveiliging versterken met een slotenmaker

2 Minuten lezen
huisbeveiliging

Er zijn verschillende manieren waarop een huisbewoner de veiligheid van het pand van versterken. Het makkelijkst is echter om Slotenmakers in Delft in te schakelen om te zorgen voor een optimale huisbeveiliging. Een professioneel slotenmakersbedrijf beschikt over de kennis en de vaardigheden om beveiligingsproblemen op te sporen en daartegen preventieve maatregelen te treffen.

Tevens is het niet onbelangrijk om een huis in goede conditie te houden. Bij achterstallig onderhoud kunnen er zwakke plekken in de verdediging ontstaan of ontstaan er situaties die vanuit een psychologisch perspectief aantrekkelijk zijn voor een inbreker. Om dergelijke situaties te vermijden kan men diverse klussers inzetten. Deze zorgen voor het onderhoud, aanpassingen en kunnen advies leveren over de woning in de huidige staat. Een slotenmaker is dus niet op zichzelf verantwoordelijk voor de woonbeveiliging. Er spelen dus meerdere aspecten een rol.

Tuinhekken aanleggen voor bescherming

Een van die aspecten is het wel of niet beschikken over een kwalitatief tuinhek. De hoogte en de sterkte van het hekwerk bepalen of een inbreker de omheining, makkelijk, moeilijk of niet kan overwinnen. Toegangspoorten kunnen verder worden uitgerust met degelijke sloten die Slotenmakers in Zoetermeer kunnen aanbrengen. Een beveiligingsbedrijf kan bij een poort een intercomsysteem installeren waardoor de bewoner van een afstand kan communiceren met degene die voor de ingang staat. Tuinhekken zijn de eerste bescherming tegen ongenode gasten en daardoor zeer effectief. Het stelt een huiseigenaar in staat om inbraken te weren zonder dat het schade oplevert vanwege de preventieve werking die het uitoefent.

Technische middelen om een huis te beveiligen

Met alle technische middelen die tegenwoordig verkrijgbaar zijn staat een slotenmaker er lang niet alleen voor. Een goed slot is mooi, maar een bewakingscamera gericht op de deur werkt nog beter. Ook zijn biometrische toegangspoortjes handig voor bedrijven of organisaties waar medewerkers en gasten door elkaar lopen. Dit stukje techniek kan tegenwoordig ook toegepast worden op een woning waardoor men geen sleutel meer nodig heeft om binnen te komen, maar alleen een vingerafdruk.

Waar men nog meer op kan letten

Een slotenmaker kan goed inschatten waar de zwakke plekken in een woning zitten. Een specialist heeft oog op details die een bedreiging kunnen kunnen zijn voor de veiligheid van de inboedel. Zo kan een onschuldig lijkende vuilniscontainer of een ladder in de hoek van de tuin een opstapje vormen voor een inbreker die via het balkon of raam naar binnen kan komen. Er zijn echter andere zaken die een slotenmaker niet direct kan weten, maar jij als bewoner wel. Zo kan men er rekening mee houden wanneer men een sleutel van het huis in dezelfde woonwijk heeft verloren dat deze wellicht door een kwaadwillende is gevonden. Men kan op het politiebureau nagaan of je huissleutel is gevonden of niet. Een slotenmaker kent deze details niet en kan alleen afgaan of wat hij of zij direct opvalt aan de woning.

Overige diensten van slotenmakers

Wanneer men in de nacht is overvallen door rovers die de deuren hebben geforceerd en ramen hebben gebroken kan men de overige diensten van slotenmakers gebruiken. Zo biedt Slotenmakers in Leiden een 24 uurs service aan om mensen ook op ongemakkelijke tijdstippen de hulp te bieden die ze nodig hebben. Verder kan men bij een slotenspecialist terecht voor inbraakherstel. De deurposten en kapotgemaakte sloten kunnen dan vervangen worden met nieuwe waardoor men direct weer veilig kan wonen.

Gerelateerde berichten
Beveiliging

Hoe ga je om met het trauma van een inbraak?

6 Minuten lezen
Inbraak is een ongelooflijk traumatische ervaring die u het gevoel kan geven geschonden en hulpeloos te zijn, en de emotionele nasleep kan…
Beveiliging

Alles wat je moet weten over deurbeslag

3 Minuten lezen
Deurbeslag is een belangrijk onderdeel van elke deur, zowel qua functionaliteit als qua esthetiek. Maar met zoveel verschillende soorten deurbeslag op de…
Beveiliging

Vijf preventiemaatregelen voor inbrekers

2 Minuten lezen
Door de coronacrisis zijn er minder inbrekers actief! Er waren echter wel meer cybercriminelen actief en inbrekers zullen er ook altijd zijn….
Power your team with InHype
[mc4wp_form id="17"]

Add some text to explain benefits of subscripton on your services.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *