NEW!Incredible offer for our exclusive subscribers! Read More
Tuin

De Wit Hekwerken en vormen van tuinafscheiding

1 Minuten lezen
gaashekwerk basketbalveld

Er zijn verschillende vormen van tuinafscheiding mogelijk voor uw huis. Vaak wordt er gekozen voor hekken van bijvoorbeeld De Wit Hekwerken maar er zijn ook andere mogelijkheden. Alles over de verschillende terreinafscheidingen die je bijvoorbeeld bij De Wit Hekwerken kan kopen, lees je in dit artikel.

Hekwerk

Wil je met je tuinafscheiding van uw woning vooral onbevoegden van je terrein afhouden? Dan kan je het beste gaan voor een van de verschillende soorten hekwerken gaan. Een nadeel is dat niet alle hekwerken voor evenveel privacy zorgen. Hekwerken hebben als groot voordeel dat er vaak maar weinig onderhoud nodig is maar het geeft wel een luxere uitstraling aan de tuin. Verschillende hekwerken zijn vaak op maat te laten maken waardoor het helemaal naar jouw eigen smaak kan worden aangepast. Een nadeel is dat de aanschafkosten voor dergelijke hekken voor uw woning doorgaans hoger liggen dan andere opties.

Natuurlijke terreinafscheiding

Een goed voorbeeld van een natuurlijke tuinafscheidingvoor uw woning is een heg. Er zijn verschillende haagplanten die je naast elkaar kan planten die zorgen voor een mooie heg. Een van de grootste voordelen van zo’n heg is dat de tuin een mooi en verzorgde uitstraling krijgt maar er kleven ook enkele nadelen aan. Als je begint met kleine of lage haagplanten kan het even duren voordat je een heg hebt die voor genoeg privacy zorgt. Daarnaast moet een heg regelmatig gesnoeid worden om de mooie vorm te behouden. Het is ook aangeraden om de heg af en toe te bemesten waardoor de heg mooi groen blijft en de dichtheid behoudt.

Schuttingen 

Een van de meest bekende terreinafscheidingen van een huis zijn houten schuttingdelen. Deze schuttingen zijn zo populair omdat ze functioneel zijn, er zijn veel mogelijkheden en na plaatsing kan je gelijk genieten van extra privacy. Het voordeel van deze schuttingen is dat ze makkelijk te plaatsen zijn en dat er veel verschillende vormen en mogelijkheden zijn. Nadelen zijn dat het hout een verweerd uiterlijk kan krijgen door bijvoorbeeld groene aanslag. Daarnaast kan bij een verkeerde plaatsing de schutting omwaaien bij erg harde wind. Let hierop bij de investering van een hek voor uw huis.

Power your team with InHype
[mc4wp_form id="17"]

Add some text to explain benefits of subscripton on your services.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *